Spending Days.

Asslamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Exhausted. Exhausted. HewHew~

Gila tak exhausted? Semua nak kena sttle in the same week. Due dia. Presentation lah bagai. Fehhh~ Menguji sungguh. Nasib tinggal Assignment Stats and Video Thinking Skill je. Ya. Stats jela setakat ni yang belum settle untuk group project. Okayy. Stats je. Aha.

Alhamdulillah Khamis dah settle untuk oral reflection and presentation untuk IRK. Lepas ni boleh la fokus nak final. Tinggal nak rangka outline video and shoot. Fehhh. FiezaSudin dahla paling tak suka cakap dalam video ni. Terasa glamour pulak. HAHA.

So, I've spend my previous weekend nicely actually. Hari Jumaat tu kena pergi UM untuk ambil Chalk Kit. Balik tu straight forward pi AMF for Keris Theater. Dah separuh cerita, baru perasa tu jalan cerita Drama KOMSAS masa sekolah dulu. "Gelanggang Tuk Wali".

And, the saddest part is.. I left my key in the room while my roomies went back home. LOL sangat masa tu. Dahla lepas tengok Keris tu, aku ada discussion Stats sampai pukul 1 pagi. Sementara nak tunggu MokGuard datang kat Security Post tu. Pehh. Memang menahan la. Nearly an hour kott tunggu. Nak dekat pukul 2 baru masuk bilik. Okayy nangis tak berlagu. Dengan esoknya nak kena gerak pi UM pukul 6.30 pagi. Nasib sungguh. HUHU.

So, esoknya kitorang gerak pi UM memang tepat lah 6.30 tu Exora betulbetul depan pagar CFS. Fehh. Punctual. By the way, I forgot to say thank you to the owner of the car because sudi hantarkan kami berenam. Heee. I thought you're joining us.

So, here's.








Kitorang bertiga ni mampu dapat nombor 20++ je. Okayy tutup muka. HAHAHA. Paling jauh pun 6km je. Kali ni 10km kott. Menguji kesabaran. Paling seronoknya lepas larian yang tak berapa nak lari 10km tu, balik CFS dari UM tu pun berjalan. Hambek. Entah berapa kilometer tambahnyaa. Malas nak tunggu bas senanya. Dah alangalang brothers bertiga tu nak jalan, mohle jalan sekali. AlangAlang dah melecet kaki tu, bagi melecet terus. HUHU.

By the way, this is the first time kaki aku melecet sebab lari. Maybe sport shoe aku jugak kott. Entahlah. Tak tau kenapa. Bak kata Paein, "Dah rupa orang lepas bersalin dah tengok hang jalan." HAHA. And.. Phone Zati hilang after that. Misplaced rasanya. Sampai sekarang tak jumpa lagi. Ujian tu. Dan esoknya dengan terhencut-hencut tu, gigih  jugak la nak teman si Paein pi usya Laptop kat Low Yat. Kesian kat dia. Mesti malu sebab aku pakai selipar je keliling KL Sentral and Low Yat tu. HUHUHU. Melecet punya pasal. Dahla salah turun stesen.. Huuuu. 

Malam tu jadi supporter MeLEX pulak for Dementia Theater. 


And so.. Minggu ni ber-SMAC lah warga CFS sekalian. Match aku next week. Haaaa. Ada masa nak fit lagi ni. HAHA. Kena rajin maintain la tara nak tunggu Ahad depan. Yuhuuu. Wish our cosiety all the best yeah? Demi Off Route Relay!

No comments: