Yo. Birthday Shout out.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.




Adik saya dah turn 16 today..

Rasa baru last week aku wish panjang berjela for her 15th. 
Adik, whatever you've gone through, it's okay. Part of learning. Bak kata orang, mehnah dalam Universiti Kehidupan. Apa yang dah lepas tu biarkan dia lalu. Benda yang jadi tu semua untuk ajar kita sesuatu, untu uji kita. Jadikan panduan untuk hari mendatang. You're smart little baby. It's just you're unlucky and certainly it's not your time yet. Rezeki ALLAH ni luas Dik. Ada je hikmah terselit. Percayalah. Yang penting yakin and taqwa. Restu Mak Ayah tu jangan lupa. Congrats 'cause you're able to be independent. Sorry for not being by your side to help, support and defence you baby. Apa pun jadi, seorang Nur Mashitah binti Jamaldudin tetap seorang adik kepada Nur Hafiza binti Jamaldudin. Jaga diri elokelok. Jangan jadi gadis remaja yang mainstream. Main WeChat tu berpada sikit jangan sampai jadi macam yang dok viral. HAHAHA. Makan tu tolong fulfil khasiat so BMI baru boleh normal. Jangan tunjuk macam Mak Ayah tak bagi cukup makan ya nak BMI underweight pulak. Hadiah kalau nak kena claim lepas Kakak dapat gaji Annual Camp. Ehehh. Bulan 2 lah jawabnya ya? 😆 Study molek, jaga solat, jaga iman, jaga hati. Kau jangan nak mengada bercinta la apa bagai. Aku pun loner kott. Hmmm. Happy Birthday budak.. Muahhh. 😘

*

p/s: Paper UNGS 2040 pukul 3 nanti. Wish me luck. Yeahhh. 💪

No comments: