Wednes-date.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

#Throwback

Last paper masa 1hb haritu, dah siap plan nak gi keluar. Ala macam nak celebrate last paper gituuu~ Mulanya memang plan nak gi merata lah kan. Tapi somehow banyak obstacles nya. Next-next sem lah kita plan baik balik. So, just keluar untuk nak main bowling and makanmakan jela. Dan macam biasa lah kami berempat je keluar tapi Syazely suruh ajak Lawyers Struggle crews sekali. The more the merrier kan? Kitorang bertiga ni malas je actually nak ajak. LOL. Bukan taknak reramai tapi kitorang tau end up dia macam mana nanti. Beria lah 2-3 nak join tapi.. HewHew~ Last minute tak boleh join lah apa bagai. We can foresee that to happen. Okay faham. Semua orang ada hal. Ya. Lepas tu bila kitorang keluar mula lah nak cakap, "Bestnya. Tak ajak pun." Aku baling batu nak?


Lepas paper tu kelam kabut lah cash out, balik bilik tukar baju, and everything. Lepas Zohor terus keluar. Tinggalkan Syazely sebab turun tangga Batu Caves terus nampak bas. So, seri lah kitorang since haritu dia tunggu kitorang and masa ni kitorang pulak tunggu dia kat LRT Station. 


Sitting in LRT, UIA level.
Puihh lah UIA level. Hek eleh sangat.

Memula sampai Wangsa Walk tu agak clueless ahh nak makan apa. Macam semua benda nak makan. Tapi Zureen ada cakap try lah Texas Chicken. Since muka kitorang kalau keluar asyik KFC je, macam cuak gak nak try Texas tu. Kott tak kena tekak. Sar pun cakap masa tu dia try tak berapa. Haaa~ Tapi memandangkan Syazely belanja. On jela. And worth it. Much better than KFC lah pada aku. Or sebab selalu makan Kepci? HAHAHA. 


Lapaq Texas pulak time posa macam ni. 





Masa kat sini aku tau one secret. No wonder Mannan asyik cakap kat aku, "Eleh, Syazely kan ada." "Kau kan dengan Syazely je." Heh! Tak kisah. tak benar pun. Even orang yang sebarkan benda tu pun dia tau that we're close. Orang yang tak kenal kitorang je assume lelebih ni. Paein pun macam, "Tak heran pun ahh." Benda kalau tak betul tak kan nak gelabah right? 

Then Sar kena balik awal sebab out of sudden parents dia datang sebab cousin dia ke anak buah dia ada IV around KL tu. Yela, memusim IV untuk lepasan SPM masuk Uni kan. Lepas makan tu, bertiga jela nak gi main bowling. Oh noo sangat. Sebab masa tu musim cuti sekolah so rasanya sekolah buat tournament ke apa kan. Full lane. Satu pun takde kosong. Nangis. HAHA. Gigih pulak tu gi KL Sentral tapi tutup sebab apa tah. Nangis lagi. End up gi MPH pastu balik dalam kesedihan je. HAHAHA.

Thanks for cheering my day. Happy holiday.

Actually agak kelam kabut lah keluar after exam tapi as 2hb tu Birthday my Mak. Kena balik lah. Celebrate gegitu je. Aha. At least aku ada masa special day parents aku okayy lah tu. Wishing lah makan kek. Okayy aaa. HUHUHU.

At least esoknya tu dapat lah lepas gian main bowling sebab cousin belanja. Even lane full jugak and kena tunggu. Lewlz.


Even I tak menang. I peduli apa. Asal lepas gian sudah. HAHA.


Le family.

1 comment:

eyjalukman said...

lamanya tak main bowling. huhu bagus2, apa2 pentingkan parents. nnti dorg takde bru nk cri huhu