End of A Week.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

So planning untuk minggu ni patutnya pergi balik rumah MakCik Paein but suddenly the plan had been cancel. So, disebabkan aku tak join program GCC pi Pulau Ketam last week, because I just buang masa in my room and work out on my bed, lelwz~ Yeah, GCC buat program 3 weeks berturut-turut. And minggu ni ialah Broga Hills turn, next week is Sungai Lalang. Dan bila aku found out plan nak pi rumah MakCik Paein dah cancel, try lah tanya untuk pi Broga. Unfortunately, dah penuh. Menangis tak berlagu. Nak merajuk. TakNak pergi Sungai Lalang. Lagipun Husna balik minggu depan. HUHUHU.

Jumaat haritu, keluar lagi dengan Paein and Zati. Lagi. *menari* Memang kanakanak bertiga ni suka buat kerja 3-4 kali rasanya. Dah naik level 4 turun balik ground floor, pi MPH lah apa bagai. Kalau bulan puasa pun buat perangai cemtuh, memang tak kata lah bukan bulan puasa punya perangai lagi teruk. HAHAHA. Nasib je fikir puasa nak kena berbuka, kalau tak, memang 9.59 malam baru jejak gate. Lagipun bawak Zati tengoktengok TBS. Weww~ I'm coming home on Monday. Yeayy~ Midsem Break! Eid Break!


Sakan berjalan padahal craving macamacam jenis air. 

Part paling tak boleh blah bila dah sampai AMF, gigih patah balik pi bazaar. Ya. Masa tu dah pukul 7 ya. HarapMaklum. Dahla bazaar atas bukit. HAHA. Ni semua garagara teringin jus. 

Sabtu habiskan masa kat library and bilik. Petang tu dek kerana hati masih terluka sebab tak dapat pi Broga, aku dengan Husan gigih pergi Masjid Bulat or named as Masjid Tun Abdul Aziz kat Seksyen 14. Saja nak rasa pengalaman kat Masjid lelain. Lagipun Sir Murshid ada pernah suggest suruh gi. Tu yang aku try gak. Kami berjalan kaki hokayy? Ala, dekat je. Dari CFS ni, kau masuk simpang before Jaya One, straight je then belok kiri. Kat Jalan Semangat. Nak senang naik Bas Hijau. Pisyo(Y). 



Selamat Melayari fasa kedua Ramadan. 11-20th. *lambailambai*

No comments: