Ta'aruf Week CSF IIUM 14/15


Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

So.
2 minggu telah berlalu untuk Orientasi or as known as Ta'aruf here.

Mula-mula rasa taknak lalui orientasi segala bagai ni sebab bila baca Tweet mereka-mereka yang mengibaratkan orientasi yang bakal dilalui itu ibarat pelajar Tingkatan 1 atau lebih parah, budak Darjah 1. Fehh~

Namun begitu, sesungguhnya, aku tidak merasai semua itu.
Tidak!

Bukan nak coverline ke apa, tapi seriously the best orientation ever. 

Tak tau nak describe macam mana. Tapi, dia best.

Segala briefing dinyatakan venue, tapi kita kena strolling cari tempat tu.
Sendiri. 
Explorace dah rasanya..

Seminggu Ta'aruf ni la nak gather SMKAJB-ians sebelum masing-masing start kelas. Sebelum ada yang bergerak ke Gombak sebab ambil Course Econs.

So, here's.




Malam Welcoming & Biah Ceremony, sangat gempak. With UFO.. Boleh la. Macam UFO..
With this...


Best sangat. Malam Penutup Ta'aruf Week. 

We're officially CFS IIUM students. Waa~

No comments: