Kem Kecemerlangan SPM 2013.

Assalamualaikum.

3 minggu weh tak balik rumah. *Okay, 20hb arituh balik jugak sebab pergi Qasidah kat Desa Harmoni.
*PeaceDiPipi* Tapi, tak berkesempatan untuk meng-update mahupun meng-upload sebarang gambar. Insya-ALLAH, soon.

For last 5-6 of April, we, the fifth formers were involving a camp, named "Kem Kecemerlangan SPM 2013" at Hutan Rekreasi UTM Skudai.

So, these..

Guys Form 5
Girls Form 5


Ustaz Fakhrur Radzi
Ayu Sapuan
Shafina Rahman

Meniti tasik.



 We're SPM Candidates'13

For more photos click here.

Tak boleh lupa masa Night Walk. Sangat bernasib baik tak ade Solo Night. Tapi, masih meng'sengal'kan keadaan tika kumpulan kami dikejar hantu jadi-jadian itu walhal lagi beberapa langkah je nak sampai camp site. d: That Cherish Moment :p . Sungai yang tak berapa dalam, tak deras. Hutan yang.... Okay. Aku bukan pengkaji alam sekitar. Cukuplah aku tekankan kat sini, it's a hutan, forever a hutan. So, it's look like a hutan.

No comments: