Happy Solemnization.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Wuuuu~ My one of sengal line-up dah selamat di-ijab kabul-kan. So, tinggallah lagi dua yang masih bujang dan dara. HAHAHA.
So yeah, congrats Hidayah and Adli. Happy AmaniAdli Day on last 11th December.





So how's the pictures? Impressive right? You may visit @veinseide on Instagram. And do visit @fifi_clio for gorgeous make-up. Also, for your pelamin, 'Aishah Nasuhah Beautycounsultant Mk' on facebook. 


Dayya.
Be a good wife. Be a good daughter-in-law. And still, be a good daughter. Be a good mom soon.
Serius tak sangka kawan mainmain kat sekolah dulu dah jadi isteri orang. Kita dah besar dah. Everyone have grown up. Cuma aku je yang still rasa diri ni kecil lagi. TakNak besar. Sebab nak memain lagi. HAHAHA. Gambar atas ni tak lengkap sebab Yaya takde. 
So, I wanna make sure during my ceremony, both must be in the photo. And also thanks for picking and trusting me for being your 'pengapit'. Acecececece. ThankYou for everything. Makan semua sedap. And also thanks to your cousin for makeover-ing me. Sumpa rasa lain. *Sebab tak pernah make-up. Facepalm.* Selamat Pengantin Baru Akak Cantik. No. I don't think it's late already. Tinggal aku dengan Yaya je belum ada partner. Kahh~ 


Kau tau kan Johor? Tak Johor lah kalau takde tol. Dahla tipu aku. Aku mintak semua kann? Dia bagi separuh je. Cisss!

Permas-ian products.

Ex-schoolmates. Lepasan SMKPJ jugak. By the way lebih kurang je macam atas tu. HAHA.

With Cikgu Ervina and her husband.
So nak tau siapa actually the photographer? Basically, dia pun classmate kitorang jugak and he is dua pupu Dayya. Pergi balik kott mana pun sedara jugak. HAHAHA.

Tadaaaaa...


For those yang aku dah timbulkan tanda tanya and all that, I'm so sorry. (Post Instagram) Sebenarnya aku takde niat pun. And even kalau orang baca between the lines caption aku, memang faham maksud aku. And even certain of my friends don't even believe it. Aku tanya gak kenapa korang tak percaya yela saje nak menggedik kan. Then they answered, "Macam lah tak tau kau. Kalau betul kau tak post macam tu. Siap caption konon beria." Okay fine. HAHAHA. Thanks sebab faham aku. Eceh~ Tapi Afiq ni punya caption memang LOL lah. Memang saje cari pasal. *facepalm* 

Ada hati yang perlu dijaga.
Tettttttttttttt.

*Tutup Cerita*

Alang-alang outdoor, kita pun photoshoot lah sekali. Since Fadhli pun tak sempat datang kat rumah, terus gi Nusajaya.

So here's an amazing October fellas who'll get married next month. Yeah. Someone's fiancee. My ex-classmate fiancee.

Mak already told me, "Bagi habis belajar dulu." "Belajar dulu." "Tunggu habis belajar dulu."
HAHAHA. Yeah. Even me, myself pun tak terasa nak going into serious relationship sebab aku memang belum bersedia and aku tak yakin pun aku mampu. HAHAHA. Wehh. Bangun tidur pun payah. In your dream la..


This weird creature need someone who can handle her weirdness. Her clumsiness.  Her mouth that never stop complaint and babbling. Her ego. Her cartoon mode. Her everything that anybody might not have. Her insane. Her jokes. Someone who can handle her just like her father did. She believed that there's someone was created to be her protector after her father.

*
HAHAHHA. Okayy. Rasa kelakar. Entahlah. I've gone through some complicated issue for the past few weeks. And this and that and everything. Lawak wehh sebab lepas satu hal datang hal lain and berterusan. So please for next week, I really hope that I'll not facing these kind of issues anymore. Korang tau tak? JUMBLO HAPPY!~ *turning into karaoke mode*

No comments: