From Johore Bahru to Malacca.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Sebulan menanam anggur di rumah.. Kalau tak sebab aku nih bakal pelatih PLKN, memang aku tanam anggur sebulan, pastu start kerja bulan 1. Jadi ustazah kat Sekolah Agama Plentong. Sekolah lama aku tu.. Tak tau pulak plan tuh tak menjadi sebab dapat PLKN. *Aku sendiri yang beria-ria nak dapat PLKN.

Tengok nih,


Sama? Kita gang!
HAHA. 
Ada orang jeles tapi tak ngaku..
Ada bukti orang jeles..


By the way,
PLKN ini tidak se'ekstrem' yang aku sangka.
I've lot of my schoolmates, ex-schoolmates there. Yayy! Tak payah ice breaking sangat ah kan.
Maya.Teyn.Naddy.Mai.BellaH.Wawa. 
We're in the same KEM.
To Hudatyqah, take care. 
Pahang tuh taklah jauh sangat..
Yun, be happy dekat Negeri Sembilan sana.
To others, enjoy PLKNing..
Kepada yang tak dapat, sila mengaku anda jeles. 
Harap maklum.

No comments:

Post a Comment