Leap Year.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

So, selamat tahun lompat. 4 tahun sekali kan~

Tak sangka circle aku ramai je 29th February people. And for me, 29th February people is super fantastic. Totally different and just woaaa. Sebab kebanyakan yang aku kenal mesti ada speciality memasing. And pada aku dorang ni lain daripada yang lain.

Memang sangat lain lah especially Wani. Roommate Paein kat CFS dulu. HAHAH. Happy 20th day Wani. Maafler sebab aku tak tau. Lepas graduate kita celebrate besar-besaran ya? AHHAHAHA. Yela, 4 tahun lagi maybe nak graduate ke apa ann. HUHUHU~

Kalau ikut cerita 29 Februari Remy Siakk tu, ehhh maaf, Remy Ishak tu, umur dia bertambah tiap 4 tahun. So, Wani ni baru 15 tahun lah kan? HAHAHA. Muda 5 tahun siott. Baya adik aku. HAHAHA.

Cute je doodle Google harini. Huuu~

Okayy. So, I just terbaca my Babe's status tadi. Dia pernah bagitau his Mom punya birthday on 29th February. Special kan? Yet, dah 8 tahun dah dia hidup without his Mom. Yes. Dia ada Mama. But, it will never be the same as your mother who delivered you. I know it.

Babe, be strong.
Believe me that you're strong enough. Sebab ALLAH tak kan sajasaja je nak uji kau lalui benda ni 8 tahun lepas. Kau kecil lagi masa tu. ;)

Memang susah pun nak terima something tu. Aku faham. Aku pun lalui detik macam tu. Sampai sekarang walaupun kita cuba positifkan diri untuk reda, tapi at one point still akan terkeluar jugak, "Aku tak boleh terima benda tu jadi." But Babe, doakanlah mereka yang telah pergi. Semoga dirahmati.

Al-Fatihah.

*


Tengah post teringat cookies. Yela, aku dah janji nak bagi Babe rasa. Tapi belum ada rezeki.
Gong Xi Fa Cai haritu aku ada hal. 

No comments:

Post a Comment