Iklan | Perfume

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

So amacam harihari anda? Nak menelusuri tahun 2016 ni? Preparation?
Hopefully aku belum terlambat untuk ucapkan Salam Maulidur Rasul untuk semua.

Okayy. So far, sementara nak menunggu offer letter keluar, nak merancang bila segala transcript yang still kat CFS tu bakal diambil, my partner in crime ni ada lah buat Bisnes dan aku tolong menghebah-hebahkan lah bisnesnya. TakNak ke try wangian terbaru? Yela, sampai bila nak guna perfume jenis sama je? Or sampai bila taknak pakai perfume kan? HAHA.

Marilah mencuba. Tak salah. Boleh jadi macam aku, satu botol perfume kadangkadang tahan setahun. Haaa~ Tu botol besar minyak atar tau. HAHAHA.

*

PERFUME.




MINYAK WANGI MATAHARI by SHEILA RUSLY!

30ml
Boleh dibawa solat (bebas alkohol)
Bau tahan lama dan kuat (pakai sikit je) so, boleh tahan lama
Harga asal : RM45.00
Harga termasuk pos : RM51.00
Tapi kalau rasa hangpa dok area Sungai Petani tu, kalau rajin, boleh pi angkut sendiri na.
Boleh contact Sis : 0125827357 

*

Kalau kata nak try ka apa, nak bagi hadiah kat mak ka, hadiah kat marka. 
Ni gambaq MakMenakan (Baca: Ibu Saudara) dia dengan Sheila.


Aku tak reti sangat mengayat ni. HAHA. Tolong promote je. 

No comments: