SEGMEN | Kembara Misteri Burung Hantu

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.


Nampak kat Dashboard tadi pasal Segmen ni.
And. Aku rasa dah bertahun dah tak join segmensegmen ni semua.
So, memandangkan tengah cuti ni, rajin lah jugak nak join.

Boleh klik gambar untuk direct ke blog pemilik segmen untuk tau syaratsyaratnya.

7 comments:

ros nordin said...

TQ Fia sudi join segmen kembara misteri burung hantu :) dah follow sini juga :)

Bonda Zahra said...

singgah & follow dari segmen yang sama;)

The Kehalusan Kelembutan said...

dari segmen sama , semoga berjya ^^

Zie Azi said...

Assalam zie singgah sini dari segmen yang sama,done follow awak n good luck :)
Jom singgah Blog zie -

http://jepunmari2.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

arbaina nurdin said...

Salam, singgah jenjalan dari segmen + follow

http://arbainanurdin.blogspot.com/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

Noor Najwa said...

blogwalking dari segmen yang sama..gudluck
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html
follow sini

LZ - The Blog Owner said...

Salam ukhwah,

Good luck.. Sama-sama kita memeriahkan segmen.. ;-)