SEGMEN | Kembara Misteri Burung Hantu

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.


Nampak kat Dashboard tadi pasal Segmen ni.
And. Aku rasa dah bertahun dah tak join segmensegmen ni semua.
So, memandangkan tengah cuti ni, rajin lah jugak nak join.

Boleh klik gambar untuk direct ke blog pemilik segmen untuk tau syaratsyaratnya.

7 comments:

  1. TQ Fia sudi join segmen kembara misteri burung hantu :) dah follow sini juga :)

    ReplyDelete
  2. singgah & follow dari segmen yang sama;)

    ReplyDelete
  3. Assalam zie singgah sini dari segmen yang sama,done follow awak n good luck :)
    Jom singgah Blog zie -

    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    ReplyDelete
  4. Salam, singgah jenjalan dari segmen + follow

    http://arbainanurdin.blogspot.com/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html

    ReplyDelete
  5. blogwalking dari segmen yang sama..gudluck
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/11/segmen-kembara-misteri-burung-hantu.html
    follow sini

    ReplyDelete
  6. Salam ukhwah,

    Good luck.. Sama-sama kita memeriahkan segmen.. ;-)

    ReplyDelete