So-called Busy.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Okayy. Miss me or not? Not? Okay fine. 

Well. Long time no update the blog right? 
Kau tak tau aku tak menyempat nak ngapdate. 
"Eleh. Baru Asasi tu. Kalau dah Degree silapsilap batang hidung pun tak nampak." 
-Dalam nada berbisik.

Sem ni memang agak tough untuk aku. Sebab Final sem kan. Tahniah kepada merekamereka yang berjaya untuk UPU. Selamat menyambung Degree. MuahhMuahh~ 

Actually kalau nak kata busy tu forever pun akan busy. Tapi aku settle-kan benda yang memerlukan prioriti such as assignments. Maaflah duhai Blog Keledek ku. Nanti aku cuti panjang aku belai selalu. In Sha ALLAH. 

Yeah.. Nak share lah sedikit bloopers daripada projek ICT yang group aku buat. Whole video akan di-share. Don't worry. Ni kira warm up ahh. HAHA. Seminggu kerjakan ni je. Termasuk assignment Bisnes. HewHew~ And, the videe dah di-present kan pun. Tahniah group-mates. Muahhh.. 

Aku rasa inilah first short film aku. Aku pun tak tau cemana aku boleh ada kekuatan nak bawak watak tu. Orang yang bebetul kenal aku memang tau lah betapa aku tak suka benda macam ni. Tapi, haaa. Tak sangka aku berbakat. LOL! Perasan. HAHA. So, enjoy this..

No comments: