Khatamul Fasl.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Pehhh~ Banyak gila cerita yang aku tak sempat nak share. Busy katekoo~ Nak ngapdate pun berkira-kira masa senggang yang ada. Ingat kat rumah lepas lah nak post 2-3 entries, malangnya WiFi meragam, mungkin masalah cuaca juga merupakan faktor utama. Maka, tidaklah dapat aku menge-post.

Well said, minggu lepas is the final lecture. Makna kata kelas terakhir untuk sem ini. So, CFS Students will facing the final examsss. Jadi, semoga berjaya dan jawab exam elokelok. Semoga dipermudahkan, In Sha ALLAH. Ameen.

Oleh yang demikian, semua kelas pakatpakat dok ambil gambar kenangan dan semua pakatpakat buat caption sedihsedih kat Insta, FB and etc. Tak terkecuali juga kelas Arab and IRK siap berjamuan lagi. Gila serabut nak conduct jamuan kelas tu. Sebab masa sem 1 Ustazah yang sponsor. Huuuu.

So, aku mulakan dengan kelas terakhir yang pertama. Kelas Statistics. Kelas ni kelas bebudak Bens. Plus, jumpa pun seminggu 2 kali je, maka, aku pun mempunyai masalah untuk mengenali mereka. Maaf kalian. HUHUHU. Actually Khamis lepas still ada lagi kelas, tapi hari Rabu tu dah settle segala presentation on our research, automatically kelas Khamis itu dibubarkan untuk memberi ruang kepada kami menyiapkan report yang bakal dihantar harini. Thanks Madam Aimi.


Sebab Khairil sorang je brother, so, dia lah photographer-nya.


Next is kelas Thinking Skill yang di-conduct oleh Xifu Naser. I don't have to tell more about him. He's too awesome babe.




Malam Rabu tu kelas terakhir kitorang.
Semua Brothers need to give their speech or sing a song.
Dan semuanya menyanyi. Sporting kott.  Rasa macam masuk kelas vokal bila Haikal suruh semua ikut dia nyanyi. HAHA.
And, the most precious moment ever bila Xifu pun nyanyi sekali untuk kitorang. Ohmaii~
" Don't Cry "

To be honest, kelas TS memang mebuatkan aku punya sel otak berhubung lelagi kelas hari Selasa pukul 4-6. Menduga sungguh. XieXie Xifu for everything.

Khamis tu dah terancang plan untuk melaksanakan Jamuan untuk LQM0616 Section 322. Firstly asbab nak buat jugak jamuan untuk meraikan Ustaz Wan punya birthday. Second, Ustaz El Aziz dah tamatkan contract dia untuk menjadi lecturer kat CFS ni untuk balik Sudan bagi bersama-sama family dia. Dah 10 tahun dia duduk sini sengsorang. May ALLAH bless him, In Sha ALLAH. 






Farhan tibatiba MIA. Intan tak join. Itu sahaja report aku.
Oh ya. Makan Nasi Ambeng tak asli. HIHIHI. Syukran 'ala kulli hal.
Bi taufiq wa najah fi APT guys.

So, for the last class of the day. Sepatutnya kelas sampai pukul 9 malam, tapi Miss consider rasanya. So, dari 4 sampai 5.30 then rehat. Sambung pukul 6 sampai Maghrib. But then kelas pukul 6 sampai Maghrib tu diselangi dengan sesi jamuan dan bergambar, malangnya atas sebab mengikut emosi yang entah kenapa merepek masa tu, aku tak pergi kelas. Ada masalah jiwa kacau tu. Tetiba plan nak balik JB kena cancel. HUHUHU.. 


Jangan cari aku, aku sedang enak dibuai mimpi kala ini. Bangun tidur, baru stabil emosi tu. HewHew~ By the way Miss Afiqah, you're so gorgeous. Thanks for everything.

Itulah harihari terindah aku sebelum tamatnya sesi lecture pada semester ini. In Sha ALLAH jumpa sem depan. Do the best for final! Yeahh!

No comments:

Post a Comment