Penamat SMAC.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Tumbuk diri sendiri bila Syafawie macam hampehh. I just don't know whether Ustaz tu memang kejar masa or dia bosan menunggu. Bagi masa prepare seminit and cakap seminit. Whatttt? Memang gasak lah kan nak hentam apa je. Dahla tajuk individu kena 'To'am wa Syirab'. Menggelupur kau nak bantai apa masa tu. Dahla beria dok ingat flow untuk Qoryati, Riadah, yadayada semua, lastlast kena tajuk tu. Well. Nampak lah kan tangan aku ni pun memberat ke arah apa? HAHA. Cincai lah cerita pasal Cafe Mahallah, makanan kegemaran apa. HewHew~ Thanks jugak untuk groupmates especially 'Arif yang memang sangat supportive since masa praktis lagi. Kau sangat encourage aku. TerimaKasih banyakbanyak. Dan menjadi satusaatunya bunga di antara kumbangs tu pun ada manfaatnya. HAHA. TerimaKasih lah kalian sebab sudi membantu aku masa munaqasyah tu. Sumpa habis vocab aku masa tu. Kalau tak sebab korang memang entah ke laut ke tasik ke sungai semua ada.

Lepas ni cuma Assignments Stats je yang kena settle up for Presentation regarding on Research yang akan dibuat. Yang lain semua boleh terus fokus sebab kita akan road to final. Meniti harihari terakhir di kelas ni kengkadang sendu jugak sebenarnya. Cehh~ Konon. Terutama sekali Insya'. Hummmm. Mustaq, Sohih kan Khota'.

So minggu ni sebenarnya minggu yang amat sangat terlalu paling sungguh kritikal untuk aku. Sampaikan tak lalu nak makan. HUHUHU. Dahla WhatsApp buat masalah. Tumbuk baru tau. Ciss! Ya. Minggu terakhir untuk SMAC. And guess what? Aku akan ulang lagi ayat keramat aku untuk terakhir kalinya memandangkan malam ni pun dah nak buat Closing Ceremony. "Tempat budak MeLEX ternyata di dalam court bukan di atas court." Tapi apapa pun tahniah jugak lah untuk Chess yang dapat Medal tu kan. Bola yang hampir nak perform malam tu tapi kecundang esoknya. Dan untuk kesekian kalinya. Tahniah lah untuk Tug of War. Ya. Tidak mudah mengalahkan Medcy yang lagi sado daripada kalian itu. Wuuu. Ada groupmate syafawie aku kott.

Dahla team Off-Route Relay dihambat kelukaan. Imagine harini bertanding, semalam malam baru dapat tahu how's the flow. Gila lah kott. Terduduk hamba di tengah jalan raya masa tengok Final Volleyball semalam. Ciss. Menganggu konsentrasi. Ingatkan 2km tu bahagi 4 rupanya 2km tu kali 4. Mental breakdown lah kami cemtuh.

Semangat sungguh target nak dapat medal. Bak kata Zati, "Lari lari nak dapat medal. Medal habihh. HAHAHAHHAAMBAR." Takpela. Tu je rezeki kita.

That moment masa nak register. "Apahal nama korang semua nak dekatdekat ni? Confius den." Hafiza. Ezza. Ezzatiazwani. Izzati. Semua nak ada "Za". Comel lah tu. HAHA.





Minta Maaf sangatsangat Zati. Fieza tau Zati dah try hard dah. Siap bagi duduk nomboq 2 dah. Sorry hancoqkan peluang tu. 

Lepas ni kalau ada apa segala Fit memang kena rebut. Baru Fit agaknya. And, yeah.Tahniah Azim dengan Wan which are Presss Representatives. Tau la hampa power. Lari 10km pun boleh dapat top 5. Lagi lah nak lari 2km, makanan ja buat hampa. Untunglah power. 

Supporters MeLEX memang menyedihkan sebenarnya. HAHA. Almaklumlah semua busy. Cehh~ 

No comments: