Kenapa Mesti?

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Semalam punya Closing Ceremony memang pehhh. Not bad lah. Dapatlah kurangkan rasa hati yang sendu dek kerana MeLEX dapat second last overall. Dahla Tug of War dengan Chess je dengar nama MeLEX dilaung. Dahla tu, yang datang pun takat berapa kerat je. Alasannya sebab MeLEX dapat second last. Cisss. Sumpa takde semangat kesukanan dalam diri tu. Mula lah aku nak mengungkit semua kan. Tapi takpe. Kita simpan je dalam hati.

Patut masa lepas ambil gambaq, Paein dok gelak kat aku, rupanya dia dok interframe.
Nak upload ni baru perasan. 

Actually kitorang nak beli nombor jersi yang sama memandangkan game kitorang tak sama pun. So, aku decide nak ambil nombor 7 as 7 is my faveret number. But then, team Volleyball dah ada yang minta nombor 7 dulu. So, aku cakaplah nak nombor 10 sebab bulan birthday aku. So, PartnerInCrime sorang ni pun nak nombor 9 sebab bulan birthday gak. Cehh. Konon so sweet lah tu.

Atlet-atlet Badminton and Volleyball. Wuuuu~

Okayy. Kita tutup cerita SMAC. Dah habis dan tamat pun.

Sekarang ni aku nak menyuarakan suara hati aku yang meronta-ronta kesayuan dan kesedihan ni. Haaaa.

Kau tau that moment bila kau semangat jadi AJK untuk program tu tapi kau tak dapat join program tu. Huuuuu. Sayu sehh. Menangis air mata darah rasa. Punyalah teringin nak join AGD society yang sangat aku sayangi iatitu GCC, namun hakikatnya.. Aku terpaksa menyatakan 'Babai' kepadanya. Arghhhhh. Dahla comel Invitation Card and Poster dia. Tapi, tidak ku salahkan YouthAce. Aha. AKu dah plan lama kot nak pi YouthAce. It's okayy. ALLAH punya perancangan tu lebih baik Fieza. Keep Calm babeh.



Theme pun Back to School. Ala-ala School gitu.

Tu satu yang aku terlepas. Ni lagi satu. Programme MeLEX. Annually. 


Puas kena goda dengan Pipah suruh pergi. Tapi, nak buat ganne? Saya dah aim YouthAce. Hummm. 

Dan ni part yang aku sedih gilagila ah kan. Baru je plan kalau ada apa je FIT or CharityWalk or apa jenis Larian, nak join. Tapi..


Mula lah aku rasa nak menjerit kat Gunung Broga. Haihhh. Sedih cemnih. Tapi takpe. ALLAH dah aturkan yang terbaik. Mudah-mudahan. 

Dan kalau ikutkan, nak je balik JB minggu ni. Sebab ayah will be operated on 26th. Tapi, apakan daya. ALLAH Yuftah 'Alaika. In Sha ALLAH.

No comments: