MUET.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Alhamdulillah. I've done with my MUET as a March session candidate. Yihaaaa... *menari*

Jangan tanya study macam mana. Kelaut, ketasik, kesungai semua ada. Maklumlah.. Mana ada syllabus MUET kat CFS ni. EPT ada la. Haihhh. Tu pun lepas exam Sem 1 harituh, dah lama tinggal. Heh! Pastu ngengada nak ambil MUET. Rasakann. Nasib jela bentuk dia lebih kurang je. Haaa. Kira halal lah aku jawab tadi. Sebab menjawab menggunakan pengamalan konsep EPT. HEHE.


Part tokleh blah masa baca soalan Passage 1, pilihan jawapan ada 3 je. True.False.NotStated. Terus teringat soalan buku Arab. Ada Sawawab, Khota', Lam Tarid. HAHA. Nasib la meja aku belakang sekali, gelak sengsorang pun orang tak nampak. Overall, it just fine. Soalan dia kira boleh lah susah. Ciss. Dan benda dah lepas, usah dikenang. 

Isnin ni Thinking Skill ya Fieza. Jangan lupa. Aha. 

Lepas exam tu Partner in Crime ajak date. Wuhuuu. Kat Jaya One je. punyalah gigih musing nak makan katne, end up dia balik makan kat Cafe AC. Cehhh! 


GoodLuck untuk ITIL hang. Sebab sem ni aku tak ambil ITIL. 

No comments: