JB. Yihiiiiii.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

So, here's my adikadik masa program Ya Bunayya haritu. Tak sempat nak update sekali sebab Emy WhatsApp lambat. Then, aku pun tak sempat nak update kat post tu.

HAHA. Camera 360 sangat. Daaaaa. 

Dan ya. Aku balik JB harini. Yeayyy! *menari*


Tak. Sebenarnya kalau ikutkan hati, memang tak nak balik dah mengenangkan aku still merajuk tu. Kes haritu tu.. Tapi, disebabkan satu faktor ini aku terpaksa jugak balik dan ponteng lagi kelas Isnin Selasa.. Haihhh. Tu yang cuti panjang tu. HUHU.. 

Khamis lepas punya IGA sumpa macam nak gantung diri kat kipas pastu bukak speed 5. Pehhh. Tak nak fikir. SobSob. Dahla bebudak lain semua terror belako. DakDak IRK kott. Rendah rasa diri ni haaa. Nampak je duduk depan sekali dalam kelas, tapi bebudak duduk belakang yang lagi perform. HAHA. Barangkali kelas kami ni turn upside down ke cemana kan. Budak yang suka main dalam kelas kena duduk depan. Nasiblah Ustaz al-Sudani tu cukup memahami. Syukran Ustaz Aziz. HEHE. 

Isnin ni dapat result rasanya tapi aku takde. Entah berapa gamaknya dapat.

Al-kisah kenapa aku balik JB minggu ni and Selasa baru nak balik CFS..

Sebab ni ha..

Nasib baik dekat je dengan Larkin

FiezaSudin dapat UKCG. *menari sekali lagi*

Alhamdulillah.

Selalunya kalau balik JB, lalu depan IPG Temenggung Ibrahim tu asyik berangan je nak jejak kaki kat situ. Herrrr.

Tahun lepas melalak tak dapat. Tahun ni, aku gatal tangan jugak la pergi isi. Tak bagitau sesiapa kecuali Zati. Sebab kitorang plan nak apply. 

Isnin haritu, berapa kali aku bukak MOE semata nak check dah keluar ke belum keputusan UKCG. Sampai aku fed up.. Dan terlupa nak check malam tu. Selasa tu pun aku tak teringat, sampai masa kelas Thinking Skill, aku terperasan macam mana tah and teringat nak check. Nasib kelas kat Annex yang WiFi nya lajuuu. Wuuuu. 

That feeling bila nampak window atas tu rasa macam nak lompat bhaii. HAHA. Terus screenshot hantar kat group family. Tapi masa tu cuak la jugak sebab tak mintak izin MakAyah pun nak isi. But then, mak reply, "Tahniah" Aku cakaplah, tapi Ujian tu hari Isnin. Mak balas, "Cubalah. Mana tau rezeki. Tak boleh minta cuti ka?" Peh. Rasa terapung di udara. 

Dah Fieza, Jangan over. UKCG baru. HAHA.

Okayy. Aku pun tak tau kenapa aku tak bagitau orang lain selain Roommies, certain Classmates and Maya. Tu pun sebab aku nak tanya pasal flow UKCG kat Maya. Bukan apa, malas nak bagitau je sebenarnya. HAHA. Anyway, wish me luck kay? *kenyitmata*

Nak tau tak sebenarnyakan kesiankanlah kat Fieza. Jeles ni dengan dakdak CFS yang boleh pi RAFEST hehujung minggu ni. Hummm. Lelagi buah hati hamba seorang itu. Kesian dia. Ingat nak berkelah tepi court sesama. Takpa, minggu depan kita pi na? Sayang hang.. Haaa. Pastu, Pisang Choco yang aku beli masa first day RAFEST tu takde tadi. Ingat before balik nak beli. Huuuu. Menangis tak berlagu.. Buah hati ambo cakap petang tadi pun takde. Memang saje je kan? Haihhh. Takpela, selamat ber-RAFEST. 

Doakan FiezaSdin nak UKCG.. I cannot bleep test... Canottttt..

Aku rasa lepas balik cuti yang tak berapa nak panjang ni, aku bolehla kott well prepared jadi mayat hidup. Semua Assignment bagi serentak and due pun lebih kurang. Video nya, bertulis, presentation. Tembak diri. Okaybai. 

p/s: While I'm writing this post, I'm watching TV. And guess what? I saw someone got money in BangBangBoom. Hummmm. *emojisenyumsinis* Rewind lah tapi.. HEHEHHE. If you're reading this post, I just want to say, 'Hi'. HAHAHA.

No comments: