Happy 14th Day.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Sollu 'ala Nabi!

Salam 12 Rabiulawal. Hari kelahiran Baginda Rasul.

How I miss my school so much. Berarak. Rindunyaaaa.

Back to Masihi Calendar, today is 3rd of January. And... My only sista.. Nur Mashitah binti Jamaldudin. Celebratibg her 14th day. Alhamdulillah. Cukup 14 tahun hidup. How time flies.

Adik, memang setiap soalan adik, kakak jawab dengan "Tak" tapi percayalah, kakak tak bermaksud pun. Saje je dengki. Pisyo(Y). You're the best partner that I have. Terima kasih atas nasihat adik, atas tunjuk ajar. Okayy. I'll learn about you as a second baby. *jelirlidah* Ya. Kakak sangat racist dengan anak kedua. HAHA.

Nak gaduh pun, kita berdua, nak berbaik pun kitalah jugak. Nak share rahsia, nak coverline, nak sharing entah pape, nak belasah, bertumbuk semua berdua. Babeh, I miss you all the time when I'm not at home. Rindu nak bertekak. Mengada nak ber-WhatsApp even satu rumah. Gedik nak komenkomen kat FB even duduk sejengkal. Ahhhh. Kolam air mata nak pecah. Ciss!

Dah. Banyak sangat ni nak cerita sepanjang 14 tahun kita kenal.



Gambar latest takde. Ciss!

No comments: