Mengukir Kata.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Alhamdulillah.
Netbook ini akhirnya bolehdi'connect'kan dengan WiFi kat sini. Tak payah lah nak bawak Laptop lagi lepas ni. Indahnya dunia~~
Dan tau apa lagi?
Risiko untuk aku TYPO akan berkurang seandainya menggunakan khidmat Netbook ataupun Laptop.

Aku ni bukan jenis nak recheck balik apa yang aku dah taip. Kalau nak recheck pun, 2 hari kemudian. Jadi hasilnya.. Ommmoooo. *tutupmuka* PelikPelik punya TYPO. Ampun.

So, next week, we'll having a Test. *terbeliakbijimata*
4 soalan untuk 1 jam. *cuak*
Sendu rasanya.. Sebab 4soalan tu membawa 10%.
Tidakkkkkkk!
Okaybai.

For those yang terlibat dengan IGA, Break A Leg! and Bi Taufiq wa Najah!

As for today...

Wahai Engkau. Sungguh aku takde keberanian lagi nak tegur kau. Sebab aku sendiri meletakkan halangan di antara kita. Yela. Kita tak pernah berbual atas apa urusan pun. Kau kenal aku? Ahhh! Lagi merepek. Memang dasarnya aku ni kau tak pernah kenal pun. Takpela. Biar segalanya aku simpan dalam lipatan kenangan yang telah ku ukirkan setiap kata yang ingin kutuju padamu. *muntahdarah* Anyway, Selamat Hari Lahir.

Jaga diri baikbaik nanti. Belajar elokelok.

Well~ Aku masih tak mampu sehebat Ai dalam meng-stalk orang. HAHA.

Zum Geburtstag viel Glück

See. Aku celebrate dengan Maggi je. HAHA. Jangan bagitau Mak aku. Kena bebel nanti. 
Sebenarnya, aku malas nak beratur nak beli makanan. Takpe. Masih mampu survive.

No comments:

Post a Comment