Final Destination.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Tetiba teringat musim-musim tengok Final Destination kat asrama dulu.
Fehh. Seronok.

Tapi, "Death" is the real of our Final Destination.

Al-Mautt..

Ehemm..

Actually, setelah berada di hujunghujung Semester ni perkataan 'Final' agaklah famous. Sangatt.

Jadi, di penghujung Semester ini, diharapkan semua supaya jaga diri sepanjang cuti sem nanti. Kita berpisah untuk Semester 2 je. In Sha ALLAH Semester 3 kita jumpa balik ya?
Eceh. Exam Final pun belum. EPT dengan APT pun tak lepas lagi.

Takpela. Bukan salah pungg.

Pagi tadi masa kelas Arab, Ustazah buat makanmakan. Yela, jamuan before berakhirnya Final Lecture. Waaa. Cepatnya masa berlalu. Touched.

And, yes.

Without any pictures..

Macam tak sempurna.

Thanks to Zhilal.
316. Bi Taufiq wa Najah for APT.
Disebabkan kami dipinggirkan pada awalnya.

Maka..

Triple F bersama kumbang kelas.
Tapi, end up nya.. 
Havocnya gang 323..



Sumpa lawak. Orang lain yang ambil gambar, tapi posisi still nak sama.

For those yang tiada till we bergambar lagi masa semester 3. 

Sebab ni la aku Install balik Insta aku.
Habis Setegram aku ibarat di spam bila Home dipenuhi gegambar kelas. 

Memasing nak post. Haihh. 

Hari Rabu. Hari tudung putih CFS. 

Lastly,

Ustazah Rokiah binti Abu Talib.
Syukran atas segalanya. 
Doakan APT kami.
Sayang Ustazah.

No comments:

Post a Comment