Ohh Musafir.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

Alhamdulillah kerana sempat menghantar Assignment Law yang tiba-tiba sebelum cuti kena hantar.
Alhamdulillah sebab sampai Johor dengan selamatnya.
Alhamdulillah tiket balik KL masih available. Punya pusing semua ada tapi pukul 5 petang. Ahaii~

In Sha ALLAH dalam masa beberapa jam lagi, nak bermusafir sekali lagi ke Kedah.
Wuuu~
Balik kampung~~

KL to JB. JB to Kedah. FehFeh~ Mudah-mudahan diberi kekuatan.

Terasa bagai mahu meraikan raya ini sepuasnya.
Walaupun 2 minggu lepas naik cuti raya, Exam Mid-Term bakal berlangsung. Wahh~

Nasib je LEM dengan LQM takde Mid-Term, kalau tak, memang botak rasanya aku nak study.

Hiperbola yang melampau.

Terasa sekejap Ramadan berlalu.
Terasa diri ni masih belum banyak lagi amal di bulan ini.
Terasa mahu dipanjangkan lagi tempoh bulan mulia ini.
Terasa sayang untuk meninggalkan Ramadan kali ini.
Terasa rindu kepada bulan ini.
Wahai Ramadan semoga kita dapat bersua kembali.

Allahu.

2hb baru balik JB.
Guess what?

Sepanjang seminggu ini, Fexxa, si pemilik blog ini sukar untuk dihubungi.
Kampung susah dapat line. HarapMaklum.

Wee~


Kullu 'Am wa Antum bi Khair.
Eid Mubarak.

No comments:

Post a Comment