A Little Advice from Dr.

Assaalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Tadaaa..
Last 18th of June, Law Students had started their class.
Kiranya termasuk aku lah sebab aku pun budak Law jugak.
Coselaw gituuu. Disebut sebagai Koslo.
Hidup aku memang sama dari Sekolah Rendah sampai ke Foundation Centre ni.
Classmate aku mesti terdiri daripada lelaki yang berada dalam kelompok minoriti.
Haa kauu. 2 orang je kelas aku.
Better lagi masa Upper Form, 5 orang.
Tapi, aku memang bersyukur sangat sebab aku lagi prefer suasana yang cuma ada beberapa lelaki sahaja.

So, aku ada ambil subjek Islam and Other Religions or RKA.
Lecturer aku dari Filipina okayy.
Aku sangat salute dia. Sangat.

Let me share some of his tips of gaining barakah in life.
Haaaa.

Eat healthy food. Honey. Habatus Sauda. Etc. Which was Prophet’s favourite foods. He said, “ How can we tell about Islam if we’re not Islamilize ourself. “
Sleep well. Sleep at 12. Not at 2. Wake up at 5. Do Tahajjud.
Don’t make too many movements. Don’t waste your energy by walking here and there. Sit down,take a book and read. Please save your energy by reading. Cause reading is tiring.
Read in advance. Keep on reading and understand. Be prepared with what you’ve red.
Have faith on ALLAH only. ALLAH is the Greatest. Nobody in this world are Powerful than ALLAH.
Never be racism. Which means, we’re here because we’re Islam. We’re One Ummah. Even from different states, countries.
Don’t stop from seeking knowledge forever.

Sejujurnya, aku sangat menghormati beliau.

No comments:

Post a Comment