Forum di SMKAJB.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Alhamdulillah.
Aku dapat meluangkan masa untuk pergi SMKAJB semalam untuk mengikuti Forum 'Kepentingan Dakwah Kepada Remaja' yang di'Master Mind'kan oleh Batch aku sendiri. Waa~ Tahniah Kalian.

Mohon ampun dan maaf andai diri ini hanya mampu hadirkan diri tanpa memberi secebis idea.
Cc : NadyaSyahirah. "Rohani dah cukup haus dah duduk rumah je tak buat apa-apa"
"Bukan haus je lapar dah rasanya", tambah aku.

Sejujurnya, diri ini menghadirkan diri ke sekolah tidak lain dan tidak bukan adalah untuk menambah ilmu.
"What? Kau surfing tak dapat ilmu ke?"
"Awak, lain orang, lain cara dia nak dapatkan ilmu. Lain cara dia boleh terima tarbiah. Lain"

Okayy. Sangat seronok. Banyak benda baru yang diri ini dapat.

Thanks for the real Monopod.
Aku harus akui bahawa insan-insan bergelar lelaki itu, masih tidak berubah. Janji begini, jadi begini. Jumpa kat sini, tetiba tak jadi. Berapa kali kena turun naik dari dorm. Keluar masuk kelas. Namun, tak kutemui lelaki. Faham tak? Makanya, kami berselfie. Kononnya nak bincang point untuk Forum. *Kononnya.

Dan apabila Restoran Andalas menjadi medan kami berhujah.


*Syubhah*

Taknak ingat lagi isu yang kami bangkitkan di situ.

ThankYou for the Awesome Nasyid. Even tak dapat dengar full song. 

So, here's.



Dibantu oleh beberapa Seniors yang lebih senior. 

Thumbs up untuk Rauf, BalMa, Zahrah, Asmaa. And the moderator, Afiq.

Thanks a lot for this.

No comments: