An Awesome Date.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Aku ada date harini. Wahh~ Having an awesome date. A best date. With my lovely BBK. We're having fun. We're too noisy. Too excited. Too happy. Too childish. We're making the TC like it was us.

Yeah. Sengat berasap berapi berkepul-kepul, berdebu dan sebagainya, apabila the whole of us bergambar tapi..

Dear Nando's worker. Tangan kau memang tak bedung.
Rasa nak cekik. Tapi. Ini je gambar complete semua yang ada. 
Without Az, Thia, Mel, AinaSya, Hudaa.
Kerja. Tak mengapa. 
Kami memang merindui kalian.

Terbayang riuh-rendah dalam Dorm Hafsah. :)

While waiting for our lunch @ Nando's.


I'm not nice at this picture. Okayy.



Plan nak tengok wayang. Cerita hantu gitu. 
Dapat ilham masa lalu lorong guna lif. 
"Bayangkan hantu dalam lif", kata Yana.
Mulut choyy sungguh.

Tengok schedule, '3 AM Part 2' start pukul 5 petang. 
Amboi.. Melampo~ Dah la baru pukul 2, nak menahan tunggu sampai pukul 5? Memang tidaklah jawapannya.

So, we turn into the Surau and found..

Jumpa ex-Classmate. Arina.
Bila aku dan Yana..
"Eh, War.. Arina.."
HAHA. Okayy. Sama dengan muka Wardah. Sama. 
Terbayang first time nampak Arina masa Orientasi. "Eh, macam muka Warda seh"

And, here we go. While waiting Yana, Senah and Aryn in the Watsons.

Selfie using Monopod 'FS1H'
Dan, tahu kan wanita bila berhadapan dengan cermin.



Selfie terlampau katanya. HAHA.

Look. This is what we called as 18 years old?


Habis satu tempat tuh dorang pusing. Berapa kali beli token. Aku hanya mampu duduk di food court sahaja. Tak larat. Superb ahh kalian boleh sehebat itu.

Okayy. Sayang kalian.

Harap satu hari nanti antara kita jadi terhebat. In Sha ALLAH. 
Ameen. 
Hope for the awesome future for you guys. BBK forever. 

Just remember, wherever BBK are found, we're GIP, we're TOTA. 

No comments:

Post a Comment