Ustaz, Kami Datang Panggung doh..

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Macam dah lama aku tak mengkritik derama-derama.
Eh!

By the way, the day before the last day Gang BetikBetikKehidupan berada di sekolah, we're out for searching breakfast and bowling.

Sape menang?
Aha, taknak cakap.

Eqa tak join wayang sebab dia pergi drawdraw.
No wonder asyik tanya dari situ nak ke Pekin acano. Ehe, belakang Pekin ruponyo.
Macam tak pernah tengok pungg tempat tuh.
Sokay, aku rayap sana bebile masa nanti.

Actually, kemalasan melanda diri lepas main bowling tuh, rasa nak terus balik asrama and tido. Lagipun memandangkan poket pungg macam kekosongan.. Tapi, gua kalah. Kalah dengan pujukan mereka.
"Jom ah, tengok cerita Ustaz."
"What?"
"Ustaz, Mu Tunggu Aku Datang."
HAHA.
Orang-orang yang malas nak pergi terus shining, "Nakk!"
So, kami mengatur langkah menuju ke AEON Tebrau City.
Dan sepanjang perjalanan kami,

" Ustaz, Mu Tunggu Kami Datang . "

Sumpa macam nak pergi perang.

By the way,
overall, this is the best film ever.


Cerita tanpa perempuan. 
Lot of moral values.
Even ada kekurangan sikit, but it's so touched.

Aku bukan peminat UAI.
Thanks for only a scene in this film.

BBK, Thanks for this. 
This what we called, 'Muayasyah'

No comments: