Random Case.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

So, here's my last post for 2013.
Sebenarnya ada post untuk 'What2013TaughtMe'.
Tapi, hum, lupakan sahaja hasrat itu.
Biarkan ter'draft' di situ.

By the way, masa bukak windows tadi..
Comel kan? Count down 2014.


Harini aku buat house-keeping lepas Maghrib tadi.
Fuh!
*orang yang pernah satu dorm dengan aku je tau berapa lama aku kemas.
Masih ada yang perlu dibereskan.
Oh, ya.
To my Dearest Adik, selamat masuk ke sekolah baru. Wuu~
Aku tak pernah masuk sekolah tuh even sekolah tuh sebelah sekolah rendah aku.
First time okayy tadi. First time.
Esok pergi sekolah.
Ex-adeks dorm aku mesti sedang bergumbira menanti sambutan tahun baru di asrama.
Bunga api keliling asrama kott.
Waa~

Takde rezeki adik nak masuk SMKAJB mungkin.
Tapi, masih ada penyambung legasi Pak Lang Leman di situ.
*Hai Halifi..
Harap-harap tak dapat MRSM. Duduk je kat SMKA tuh. Yayy!
-_-

Yeah, back to the Random Case that I wanna share.

Dutch Lady full cream. My favourite.
But, you know what?
Tarikh luput dia..

Tahun 2012.
And today?
31st of December 2013.
Nearly 2014.
Tulah Fexxa.
Sayang sangat nak minum. Simpanlah. Simpan lagi.
Herr~
Kenangan weh air nih.
Matamata amekkan untuk aku. 
Ahh! 
Kenangan silam aku dan dirinya~
So,
Happy New Year.
Pinjam status Patin jap.
PLKN, mu tunggu aku datang. 
5 days to go. -_-

No comments:

Post a Comment