Midnight Programme.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Epal dan Pisang sekalian.

Kerinduan pada suasana ketika berada di asrama masih tidak dapat kubendung.
Semakin hari, rindu itu semakin kuat menjelma..
Terkenang segala perkara..

*Ayat gebang lebih nampaknya.


Sedih kan?
Dorm depan dah terpekik-pekik dah tengok. 
Tengok 'The Conjuring'.
Tapi tak seram sangat sampai aku tertidur..

Esoknya, ada insan bermurah hati memberi kami pinjam komputer ribanya. 
Yayy~! Thanks.
Kiteorang tengok sambil makan Maggi dalam tin biskut.
*Plan nak makan dalam baldi, tapi macam serabai, so, guna tin biskut jela.
Agak suspens cerita 'Coming Soon'
Tapi, tak seram sangat kott. Cerita 'Saw' lagi seremm aku rasa.
Then, untuk mengelakkan kami ketakutan, terus bukak RunningMan.
That's was our last activities in Hafsah..

No comments:

Post a Comment