KEM MUKHAYAM KECEMERLANGAN PMR/SPM 2013

Ehem..
Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
Tadaaa..
Selamat mengundi kepada semua warga Malaysia yang layak mengundi. *PeaceDiPipi Doakan yang terbaik. Insya-ALLAH.

Back to the topic.
Disebabkan hamba tertinggal buku BIRU kesayangan hamba di kelas, jadi, tak dapatlah kiranya hamba meng-update jadual Peperiksaan Pertengahan Tahun 2013 ni. What?! Dah Mid-Term, tapi diri ini masih belum menyedari hakikat bahawasanya beliau akan menduduki SPM pada tahun in. Tidakkk! Serasanya kepada mereka yang masih belum bersedia, bolehlah kita bersama-sama jumpa SpongeBob bagi mendapatkan khidmat nasihat daripada beliau. "Saya Dah Sedia". Okay, mengarut enough. So, that buku tertinggal, jadual tak mampu di-update, aku begitu berbesar hati untuk meng-share jadual untuk Mukhayam SPM. It will be held on 23rd until 27th of May. So, selesai sahaja Sejarah Kertas 3, we're not going to have a long holiday and all that.. Heyy, chill lah, sampai hari Isnin je kott. Tak sampai seminggu pungg.
So, here's..

Khamis (23 Mei)
2-5 petang : PQS
5-8 malam : Asar, Get ready, Dinner, Maghrib
8-10 malam : BA
10-11 malam : Isya', Sleep.

Jumaat (24 Mei)
5-7.30 pagi : Subuh, Riadah, Get ready.
8-10 pagi : Fizik and Sains.
10-10.30 pagi : Kudapan
10.30-12.30 tengah hari : Fizik and Sains.
12.30-2.15 petang : Lunch, Zohor, Solat Jumaat for guys.
2.15-5.00 petang : PSI
5-8 malam : RujukDiAtas
8-10 malam : Add Maths
10-11 malam : RujukDiAtas

Sabtu (25 Mei)
5-7.30 pagi : RujukDiAtas
8-10 pagi : Kimia and EA
10-10.30 pagi : RujukDiAtas
10.30-12.30 tengah hari : Kimia and PA.
12.30-2 petang : RujukDiAtas
2-5 petang : Kimia and PQS
5-8 malam : RujukDiAtas
8-10 malam : Matematik
10-11 malam : RujukDiAtas

Ahad (26 Mei)
5-7.30 pagi : RujukDiAtas
8-10 pagi : Biologi, LK, Add Maths
10-10.30 pagi : RujukDiAtas
10.30-12.30 tengah hari : Biologi, LK, Add Maths
12.30-2 petang : RujukDiAtas
2-5 petang : BI
5-8 malam : RujukDiAtas
8-10 malam : TK and BI
10-11 malam : RujukDiAtas

Isnin (27 Mei)
5-7.30 pagi : RujukDiAtas
8-10 pagi : Sejarah
10-10.30 pagi : RujukDiAtas
10.30-12.30 tengah hari : Sejarah
12.30-2 petang : HomeSweetHome. 

Maybe akan berubah mengikut pindaan. Eh? HAve fun.
Fifth Formers, GOOD LUCK Mid-Term.

No comments: