Angan-angan.

♪Angan-angan
 Bila mencari pasangan
 Yang bakal jadi pilihan
 Si hartawan
 Angan-angan
 Jejaka pilihan hati
 Punyai personaliti
 Segak tinggi ♪

Abaikan lagu kat atas tuh. Saje je sebab sama dengan tajuk. Actually nak berkongsi rasa. Cewah.. Berkongsi rasa konon.. So, topik dia ialah "angan-angan". Why must "angan-angan"? Nak share lah ape angan-angan aku kan.. Firstly, bayangkan keputusan SPM 2013 dah keluar. And, aku dapat result yang agak memberangsangkan.. Haaa.. Lepas tu, aku akan sambung study dekat overseas. Di mana? Dekat Australia sahaja.


University of Melbourne ke University of Queensland ke kan. Where else lah, for sure dekat Australia. kenapa Australia? Sebab ada kang-A-roo. Lepas tu, masa zaman kecik-kecik dulu, selalu dekat tv ada program yang always bagi percutian ke Gold Coast. Macam menarik je Gold Coast tu kan. Memang Australia la aku nak pergi sangat-sangat (lepas Mekah) . Tapi, punah, kucar-kacir, berterabur, berkecai harapan hamba untuk further study dekat Australia. When,

Saje gatal tangan nak censored.

Sedih kan? Tak mengapalah.
Angan-angan hanya tinggal angan-angan. >,<

No comments:

Post a Comment