Segmen : Aku Ada Blog

Last aku join Segmen nih pada 22 November tahun lepas. Almaklumlah budak asrama. So, bersempena cuti seminggu nih, gatal tangan untuk men'join' segmen.

Segmen : Aku Ada Blog. (kau ade?)


Nama samaran sebagai blogger.
Sebelum ni +kakak_zaza- sekarang QWERTYUIOP, baru dua hari tukar.

Nama blog.
Keledek Goreng. (Suka makan keledek goreng yang makcik saya goreng tuh)

URL Blog.
http://fexxanaqstory.blogspot.com/

Usia blog.
25 Mac 2010. So, menghampiri 2 tahun lah. 

Sayang seribu kali sayang, tak dapat celebrate 2nd year blog ini. 

For korang yang nak join segmen ni, sila pergi ke sini untuk step-stepnya sebelum 11:60 malam ni okay.

6 comments:

  1. thanx join dear.happy blogging

    ReplyDelete
  2. hi! pka dari segmen yg sama.
    jemput singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    terima kasih! :)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama.. sudah follow..
    sudi2la ke blog saya...

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    ^_^ happy blogging

    ReplyDelete
  4. Hai! Datang dari segmen sama. Salam kenal..

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yg sama ^^

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

    ReplyDelete
  6. datg dari segmen yang same...salam kenal...

    ReplyDelete