At Last, 4 Terbilang

wuhuu.
BravoBravo! *macam buku latihan English masa form 2 je.
Memang agak terkedu jugak la bila aku tetiba kena masuk Sains Teknikal.
As they knew,
4 SC 3.
Tak ada Biologi, tukar dengan Prinsip Perakaunan.
Dalam otak, Perakaunan...
More to numbers..
OMG! 
Bak kata Hamijah, "tengok nombor terus MIGRAIN"
Udah-udah lerr,
Matematik dah nombor, Matematik Tambahan dah nombor.
Then? Subjek elektif pun nak ada nombor?
Melampaunyaa..*gaya Mama Ayu
Disebabkan request untuk subjek Bio dalam kelas 4ST (sebelum tukar jadi 4T), ada dalam 30 orang dan request untuk subjek Akaun hanya 7 orang sahaja, 
So,
dorang kena berkorban untuk belajar Bio lepas ini.

Macam sekolah rendah kott.
Gemilang, Cemerlang, Terbilang.
Untuk pengetahuan korang la, kelas Cemerlang, kalau kat sekolah rendah aku,
merupakan kelas paling low, and penghuninya kebanyakkan ada kat Bilik Peralihan.
aha.
Macam bangang je.
Kat sekolah menengah sikit punya hebat kelas Sains nama Cemerlang.
HAHA.

I believe WE can fly

p/s: 'Abang' aku garang gila.---> PK Koko. Takut je nak pergi koko. huh~! And, congrates to Yaya. Dapat akak ipar.

No comments: