What a NICE date? haha.

09.10.11

Wahh!
Smart seh tarikh. Sukesuke.
Teringat pulak dekat duit raya yang Cikgu Shuib bagi tu.
Nombor siri duit yang aku, Yaya n Leeya dapat,
ADT3353609
ADT3353610
ADT3353611

Betapa 'semart'nya nombor tersebut.
Se'AMAZING' tarikh 09.10.11.
HELL!
Kalau 2, 4 tahun dulu,
aku memang anti gila dengan tarikh 09.10
Bukan ape,
asal 09.10 je, mesti air mata aku ni berguguran.
ah shitt!
Macam-macam jadi.
Sampai aku rasa kalau dah nak tiba 12.00 malam pada 08.10 tu,
aku nak putarkan balik masa ke 01.01
Tapi, yela kan,
nama pun hidup, mesti ada dugaan.
So,
aku dah decide,
tahun ni, 09.10 akan jadi the BESTT dayy ever lahh.
I will I will!
haha.

p/s: Sikitsikit 'GOOD' Luck, 'GOOD' luck. No wonder la tak LuckLuck, wish la BEST luck ke, Do your BEST, Be the BEST ke, sikit sikit GOOD. Kan GOOD, BETTER, BEST. asal la nak GOOD je? huhu.

No comments:

Post a Comment