Breath In..

Berbalik pada post aku ------> kliksini . Aku ada suarakan hasrat tu kepada Boy, driver bas aku tu, lepas tu dia bagi komen mengenai idea aku yang kononnya BERNAS itu.

Actually, aku nih jenis yang suka berfikir di luar kotak. Oh ya, even aku minat pun kat seseorang tu, aku takde ar nak bagi kad raya or else, nak mesejmesej sajasaja. Unless dia yang mulakan dulu. ehee.. Sebab aku ni memang jenis seorang yang agak malu pulsplus. That's why kalau dengan ex-boyfriend aku atau orangorang yang aku pernah minat, aku jarang layan dorang macam aku layan kawan baik lelaki aku yang lain.

Fine fine. Berbalik kepada idea aku yang aku nyatakan pada entry sebelum ni. Nak bunuh MATAMATA? Apa kes? Yela, bunuh diri kan berdosa, so, better aku bunuh dia. Daripada tanggung ke'BENGANG'an ni. Tapi hasrat aku tuh ditentang oleh Boy. Dia cakap,

"Kalau kau bunuh dia sekalipun, mungkin la kan, kalau dia tuh fikir yang kau nih terhegeh-hegeh kat dia, so, sampai mati dia akan fikir macam tu. Ala kau ni, niat kawan kau baik, nak merapatkan silaturahim."

Takde alasan lain siakk! hum. Hujan pagi tadi tu, umpama air mata aku la.. Tu yang aku terlewat bangun. Saya BENCI! Sabo jelah. (~___~)

p/s: Semalam Tok Minah call sebelum berbuka, Tok Sa'ayah call lepas berbuka. Tanya balik kampung tak tahun ni.. hum..

No comments:

Post a Comment